- Ik kan je helpen financiële vrijheid te creëren -


Herken je dit?

 • Het lukt je maar niet om elke maand geld over te houden of zelfs maar rond te komen
 • Je doet voor je gevoel helemaal geen gekke dingen, dus je snapt niet hoe het toch mogelijk is dat je het einde van de maand niet haalt met je salaris
 • Je hebt een rommeltje van je administratie gemaakt
 • Je weet eigenlijk niet precies wat er binnenkomt en helemaal niet wat er elke maand uitgaat
 • Je geld gaat vaak in rook op en je hoopt elke keer aan het einde van de maand dat je uitkomt
 • Je probeert wel zuiniger te leven en te sparen, maar het lukt gewoon niet

Als je ja zegt op minstens 1 van deze punten dan ben je hier op de juiste plek. Ik kan je erbij helpen.

Ik laat je zien hoe

Hi, ik ben Marielle

Ik had samen met mijn partner een heel fors inkomen. Meer dan genoeg om luxe van te leven. Maar dat was voor hem niet genoeg. Hij had een enorm gat in zijn hand. Er kwam genoeg binnen, maar het ging er met bakken weer uit. Het beste was nog niet goed genoeg. En ik liet me telkens overhalen.

Het ergste was….hij wilde het voor de buitenwereld, en zeker voor zijn familie,  nooit laten weten dat we er zo beroerd voorstonden. Alles om de schone schijn maar op te houden.

En toen de puinhoop niet meer te overzien was en we meer dan 150.000 euro schuld hadden verdween hij met de noorderzon en liet mij met de financiële shit achter.

Ik had een lange weg te gaan, waaronder 3 jaar schuldsanering (WSNP). Heel veel slapeloze nachten en bijna ondraaglijke zorgen. Maar gelukkig kan ik goed omgaan met geld.

Dus NU, ondanks dat ik jarenlang een inkomen had op bijstandsniveau, heb ik een goedgevulde spaarpot. Maak ik me absoluut niet druk meer over het betalen van rekeningen. Leef ik het leven van mijn dromen.

Ik wil jou die ellende besparen

Als er 1 ding is waar ik goed in ben dan is het jou helpen om ook goed om te gaan met geld. Zodat je zonder geldzorgen kan leven. Zodat je kan genieten van alle grote en kleine dingen.

Ik coach je middels een easy, makkelijk vol te houden stap-voor-stap plan hoe je elke maand geld overhoudt, hoe je je spaarpot gaat vullen, hoe je geld genoeg hebt om allemaal leuke dingen van te doen.

Nu denk je misschien dat het onmogelijk is om in overvloed te leven. Ik dacht ook dat ik nooit meer uit de financiële ellende zou raken. En dat ik nooit al mijn dromen waar kon maken. Maar dat is echt niet nodig.

Ik toon je niet alleen dát je volledig financieel vrijheid kunt ervaren, ik toon je ook dat het nog veel sneller kan dan je ooit had gedacht.

"Ik geloof met heel mijn hart dat geld wél gelukkig maakt"

Een leven in overvloed betekent:

  • ’s Nachts weer heerlijk kunnen slapen
  • Zonder problemen al je rekeningen op tijd betalen
  • Zorgeloos op vakantie
  • Heerlijk een weekendje weg
  • Ontspannen genieten van elkaar
  • Uit eten gaan zonder eerst te kijken wat het kost
  • Werken om te leven ipv leven om te werken

  Ik laat je zien hoe

  Ik ben klaar voor jou

  Ik heb er jarenlang over gedaan om uit de schulden te raken. Ik heb alles gedaan, uitgeprobeerd, elk dubbeltje omgedraaid. Ik heb alles wat ik maar kon vinden gelezen over goed omgaan met geld. Cursussen gevolgd, boeken gelezen, internet afgestruind. Nu ben ik een expert in budgetteren, sparen en leven in overvloed.

  En nu wil ik niets liever dan jou helpen ook een zorgeloze financiële toekomst te realiseren.

  Been there, done that

  Omdat ik zelf het hele proces heb doorlopen, van meer dan 150.000 euro schuld naar een goedgevulde spaarpot, weet ik precies wat je moet doen om je geldzaken op orde te krijgen. Ook al denk je misschien dat dit voor jou niet mogelijk is.

  En ik weet ook hoe ongelooflijk heerlijk het voelt om me geen dag meer zorgen te hoeven maken over geld. Ik weet precies hoe je het moet aanpakken, wat je wel en niet moet doen voor een zorgeloze financiële toekomst. Ik stik van de ideeën hoe je dat kunt bereiken en die deel ik graag met jou.

   

  Mijn grootste droom is jou helpen

  Ik maak van zuinig aan doen een echte sport, zonder op luxe in te leveren.

  ‘Zuinig Zonder Zorgen’ is mijn motto!

  Ik ben dol op discountwinkels, waar je voor een habbekrats de mooiste spullen kunt kopen en voordelig boodschappen kunt doen. Zelf je meubels in elkaar zetten omdat ze dan veel voordeliger zijn, ik zeg doen! En tweedehands is helemaal hot! Want met al het geld dat je hiermee allemaal kunt besparen kan je jouw leven leuker en luxer maken.

  Op mijn eigen unieke, eigenwijze en directe manier leer ik je alle ins en outs over budgetten. Vertel ik je al mijn succesvolle tips. Geef ik je af en toe een vriendelijke schop onder je kont. Zal ik je tonen hoe je de rest van je leven onbezorgd over geldzaken kunt zijn.

  Ik weet zeker dat ook je het op orde krijgen van je geldzaken leuk gaan vinden! Beloofd!

  Volg me op Facebook

  Voor inspiratie, 101 ideeën, leuke acties, interessante weetjes kun je me volgen op mijn Facebookpagina. Bovendien ben je als eerste op de hoogte van alle nieuwtjes!

  Wie ben ik, in het kort

  • Ik ben dol op Amerikaanse tv-series
  • Ondanks dat ik daarbij een aantal jaren geleden mijn rug gebroken heb ben ik nog steeds besmet met het paardenvirus
  • Mijn kleine hondje is mijn allerliefste knuffeltje
  • Ik hou ontzettend van de lente, wanneer alles weer begint te groeien en bloeien
  • Ik ben een echte snoepkont
  • Ik ben aan het sparen voor een boot, mijn allergrootste droom

  En nu ben jij aan de beurt

  Nu ik zoveel over mezelf verteld heb ben ik natuurlijk ook erg nieuwsgierig naar jou geworden. Wie ben je, waar word je blij van, waar lig je ’s nachts wakker van.

  Je bent van harte welkom in de besloten Facebookgroep 'Geld maakt wél gelukkig'. Daar is niet zomaar iedereen lid van, daar word je lid van als je ook weet hoe het is om je geldzaken en je administratie niet op orde te hebben, of te hebben gehad. Daar merk je dat je er niet alleen voor staat, daar zijn we er voor elkaar. Dus stel je even voor en deel je gevoelens, zodat we elkaar kunnen helpen.